Posted on

InstaBuilder 2 0 – Demo

With InstaBuilder, you can practically make ANY TYPE of page just about instantly…

1. Squeeze Pages
2. Sales Pages
3. Video Sales Pages
4. Webinar Sales Pages
5. Launch Pages

You name it you can do it with InstaBuilder 2.0 and all these within a few clicks of your mouse!

InstaBuilder 2.0 enables you to produce stunning, highly converting, marketing pages with massive functionality within the touch of a button, even when you haven’t any technological knowledge whatsoever.

HANYA RM 30.00/PEMASANGAN
011 2145 6914
Posted on

Perniagaan Internet – Menjana Untung USD

Terbongkar RAHSIA
Menjana RM25,115.20 Melalui
Kedai Online Yang Simple!
Belajar 2 Teknik “Ohsem” Yang Menghasilkan Income USD!

Masalahnya sekarang ni ada bermacam jenis perniagaan internet yang boleh dijalankan.

Kita boleh jual barangan fizikal seperti baju, barangan kosmetik, pakaian, barang elektrik dan elektronik dan sebagainya.

Kita boleh jual servis dan ada macam-macam jenis servis yang kita boleh jual sehingga servis mengemas rumah pun kita boleh jual di internet.

Kita juga boleh menjual pelbagai produk digital seperti ebook, software, applikasi dan sebagainya.

Usah risau… Bisnes Internet yang kami bakal perkenalkan sebentar lagi..

  • Tak perlukan modal yang besar. Janji ada laptop dan talian internet.
  • Tak perlu pening kepala nak hasilkan produk HOT. Beribu-ribu produk HOT In Demand sedia ada untuk anda pilih.
  • Tak perlu beli barang atau simpan stok dulu. Terus pasarkan tanpa risiko.
  • Mudah dijalankan dan tidak mengambil masa yang banyak.
  • Dan banyak lagi.

Pendapatan yang anda akan jana adalah pasif – tiap-tiap bulan tanpa henti.

Bukan itu sahaja, malah anda akan menjana pendapatan dalam matawang USD.

Bayangkan dari setiap jualan produk anda terima sebanyak USD30 = RM120.

Satu hari satu unit anda jual maka dalam sebulan anda jual.

30 unit sebulan x USD30 setiap unit = USD900

Anda dapat jana RM3600 sebulan!

Ini jika anda dapat jual satu unit sehari. Dengan teknik marketing yang betul melalui WooXpress anda mampu jana lebih. Jadi anda boleh bayangkan berapa pendapatan yang bakal anda perolehi. Ini bakal jadi pendapatan tambahan atau gaji utama yang lumayan bagi anda.

Apa Sebenarnya WooXpress?

WooXpress adalah pakej video lengkap yang akan mengajar anda 2 teknik secara langkah demi langkah untuk menjana pendapatan dalam USD.

Anda akan belajar secara mendalam bagaimana :

  • Pembinaan website dari ‘zero ke hero’ menggunakan WordPress
  • Pelajari secara mendalam platform Woocommerce sehingga anda mampu membina apa jua store online tanpa melanggan platform shopify secara bulanan.
  • Teknik membina bisnes dropshipping untuk pasaran tempatan dan luar negara dalam sehari.
  • Teknik Dropshipping untuk menjual produk-produk ‘high demand’ dari AliExpress dengan keuntungan tinggi. Affiliate AliExpress anda dan jana komisen dalam USD dengan menjual produk HOT tak henti-henti!
  • Teknik Affiliate AliExpress yang mampu menjana anda komisen dalam USD tanpa henti!
  • Bina super-store dengan kombinasi dropshipping + AliExpress affiliate
  • Teknik cari pembeli yang bukan membeli sekali tetapi berkali-kali dari anda!
  • Ilmu Facebook Ads yang anda boleh gunakan untuk memasarkan produk ke pembeli yang sentiasa akan membeli produk dari store anda.
  • Teknik menjana income lain seperti Flipping & Freelance (kami akan terus tambah beberapa bisnes selain dropshipping dan affiliate)
  • ….. dan banyak lagi!

MINAT (KLIK DISINI)

Posted on

Unik & Kretif

Sangat kretif serta unik ciptaan mereka

Posted on

Cara Memperbaiki Failed for Logon User – Window 7

Hari ini terkena errornya  “The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded”. Ini bukan pertama kali kena tetapi dah banyak kali kena. Selalunya hanya buat “repair windows” sahaja tapi kali ini tak boleh pula. Nak FORMAT sayang maklumat yang ada.

Bila dicuba tak boleh juga, apa lagi kena tanya pak google. Mulalah membuka laptop satu lagi. hari carian jumpa satu kaedah untuk menyelesaikan masalah ayongzul. Rupanya ramai juga yang kena masalah ni. Ini mungkin terjadi disebabkan oleh file yang korup atau terkena virus.

Hasil dari bacaan satu blog ni, ada dua cara untuk memperbaikinya

  1. Menggunakan “Repair Your Computer” seperti yang ayongzul guna sebelum ini.
  2. Menggunakan “Registry Editor”, ini kaedah manual. Ayongzul akan terangkan

Kaedah Kedua:

  1. Restart Windows dan tekan F8 untuk masuk ke Safe Mode.
  2. Ketika berada di safe mode kita masih boleh login, masukan password seperti biasa.
  3. Kemudian klik pada start menu, search, buka ke registry editor, klik pada regedit – enter untuk membuka program Registry Editor.
  4. Setelah masuk ke Registry Editor, cari folder HKEY_LOCAL_MACHINE >> SOFTWARE >>Microsoft >> Windows NT >> CurrentVersion >> ProfileList.
  5. Anda akan nampak ada dua folder yang dengan nama berawalan S-1-5 (SID key) diikuti dengan nombor panjang. Namun kedua-duanya hanya berbeza extention sahaja, yang satu berakhiran .bak dan yang satu lagi tidak berakhiran .bak.
  6. Kemudian klik kanan dan pilih rename pada folder tanpa .bak, tambahi akhiran .bk pada folder tersebut.
  7. Kemudian lakukan cara yang sama untuk folder yang berakhir dengan extention .BAK dengan cara menghilangkan extention tersebut.
  8. Pilih folder tanpa .bk, pada panel sebelah kanan double klik RefCount dan ketik 0 (baca angka nol)  pada value data kemudian klik OK.8
  9. Pada folder tanpa extention .bk, pada panel sebelah kanan double klik State dan ketik 0 (baca angka nol)  pada value data kemudian klik OK.99b
  10. Setelah selesai, silakan close program Registry Editor dan restart sistem computer anda. Lalu silakan login seperti biasanya.

 

SUMBER: gambar dari norma.web.id

Posted on

INFO: Kenapa Brek Berbunyi

Ada 5 sebab brek berbunyi bising dan bagaimana untuk memberhentikan 
bunyi tersebut. Apa yang perlu diperhatikan ialah BRAKE PAD, 
BRAKE ROTOR WEAR, BRAKE CONTIMATION,BRAKE HARDWARE, BRAKE LUBRICATION,
dan THE DUST SHEILD. 

Note: Boleh rujuk dengan mekanik